Καλάθι Αγορών - 0,00 €

You have no items in your shopping cart.

Καλωσήρθες στο PENNY SCALLAN DESIGN®

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Έχουμε δεσμευτεί να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα και τη λειτουργικότητα των προϊόντων μας.

Για αυτό η Penny Scallan γίνει εγγύηση, υπό όρους, για 6 μήνες για όλα τα προϊόντα. Αν το προϊόν σας είναι ελαττωματικό κατά την διάρκεια αυτού του διαστήματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης.

Θα αντικαταστήσουμε, θα το επιστρέψουμε ή θα το επιδιορθώσουμε.

Παρακαλούμε θυμηθείτε ότι αυτά τα προϊόντα προορίζονται για παιδιά και η εγγύηση δεν καλύπτει την γενική φθορά ή την κακή χρήση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Εαν η αγορά σας έχει γίνει από άλλο κατάστημα και όχι απευθείας από το Penny Scallan, η επιστροφή θα υπόκεινται σύμφωνα με τις πολιτικές επιστροφών του καταστήματος. Στην περίπτωση που η αγορά γίνει από το Penny Scallan, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με ανταλλαγή ή επιστροφή αλλά θα χρειαστεί να πληρώσετε το κόστος των μεταφορικών.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει:

Να μην είναι χρησιμοποιημένα, ανοιχτά και να είναι στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία

• Να είναι αβλαβή

• Να επιστραφούν μέσα σε 30 μέρες από την μέρα παραλαβής

• Σε κατάσταση πώλησης

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα στήριξης για να ενημερωθείτε για την επιστροφή πριν το στείλετε.

EΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Έχετε δικαίωμα επιστροφή ή ανταλλαγής αν το προϊόν:

• Δεν είναι αποδεκτής ποιότητας;

• Δεν είναι κατάλληλο για το συγκεκριμένο σκοπό που αναφέρει; ή

• Δεν ταιριάζει στην περιγραφή

Μπορεί να σας ζητηθεί να μας στείλετε φωτογραφίες για έλεγχο για να εξασφαλίσουμε ότι τα υψηλά μέτρα ποιότητας διατηρήθηκαν στο έπακρο. Ένα προϊόν δεν θεωρείται ελαττωματικό, εάν η αντιληπτή βλάβη οφείλεται σε γενική φθορά ή ζητήματα που προκύπτουν από τη μη φυσιολογική χρήση.

Αν το αγοράσετε από άλλο μαγαζί και όχι απευθείας από την Penny Scallan, είστε υποχρεωμένοι να το επιστρέψετε στο κατάστημα αγοράς με την απόδειξη. Ο καταστηματάρχης μπορεί, κατά την κρίση του, να το αντικαταστήσει, να επιστρέψει τα χρήματα ή να το επιστρέψει σύμφωνοι με την πολιτική επιστροφών.

Αν πιστεύετε ότι έχετε παραλάβει ένα ελαττωματικό προϊόν που παραγγείλατε απευθείας από την Penny Scallan, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης το συντομότερο δυνατό για να κανονίσουμε μια επιστροφή ή αλλαγή χωρίς να χρεωθείτε έξοδα αποστολής. Θα πιστώσουμε τον λογαριασμό σας που έγινε η αγορά ή θα το αντικαταστήσουμε με το ίδιο ή άλλο προϊόν ίσης αξίας.

Αν πιστεύετε ότι παραλάβατε λάθος προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

• Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης για όλες τις επιστροφές.Θα σας ενημερώσουν για την σωστή διαδικασία.

• Όταν μια επιστροφή ή ανταλλαγή έχει κανονιστεί, η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει πάνα από 14 εργάσιμες μέρες από την μέρα παραλαβής στην Penny Scallan.

• Όταν η επιστροφή έχει κανονιστεί, μπορεί να χρειαστεί πάνω από 10 εργάσιμες μέρες για να πιστωθούν στον λογαριασμό που έγινε η παραγγελία.

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ;

Δείχνουμε εμπιστοσύνη στην μεταφορική SPEEDEX που συνεργαζόμαστε, να παραδίδει τα προϊόντα εντός των καθορισμένων χρονικών πλαισίων για την εξασφάλιση της ικανοποίησης του πελάτη.

Σε περίπτωση που προκύψουν τυχόν ζητήματα παράδοσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης το συντομότερο δυνατό.

Παρακαλούμε σημειώστε: Οποιαδήποτε ημερομηνία παράδοσης ή ολοκλήρωσης, ή ώρες που δηλώνονται, είναι μόνο εκτιμήσεις και δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για οποιεσδήποτε συνέπειες ή για οποιαδήποτε καθυστέρηση σε τέτοιες περιπτώσεις.